Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   Echte outdoorkleding voor Peuters   |   Veilig Betalen   |   Standaard verzending* €3,95, Gratis vanaf €75   |   Verzending binnen 3 werkdagen
 
   
Foto
Wij zijn Marieke, Marco en onze zoon van 2 heet Kilian. Naast mijn parttime baan ben ik moeder, actief zwemster en eigenaar van Bergmarmot. Mijn man, Marco, werkt fulltime, is een liefdevolle vader en fanatiek trailrunner.
 
Vanaf het moment dat ik mijn man heb leren kennen zijn de vakanties omgeslagen van verre korte luxe reizen naar het kamperen in een tent midden tussen de bergen, met af en toe een beetje beschaving, en lange, soms barre, bergtochten. De beloning van de prachtige verre uitzichten in de ongerepte natuur is daardoor nog groter.
Toen Kilian ons gezin kwam versterken besloten we om de vakantie planning niet om te gooien en voortaan met z'n drieen, maar dan wel iets rustiger aan, op de oude voet door te laten gaan. Kamperen dus.
En daar liepen we tegen een probleem aan... Waar wij onzelf aankleden met meerdere lagen en technische materialen om zo comfortabel en veilig mogelijk op de weersomstandigheden voor bereid te zijn was er voor onze zoon bijna niets te vinden.

Begin 2017 hebben we besloten om zelf dit gat te gaan aanvullen en een kleine webshop te starten met goede eerlijke technische materialen, vrolijke kleuren en betaalbaar. 
 
 
 
Contact gegevens:

Bergmarmot
Putterweg 14
8191AZ Wapenveld
Info@Bergmarmot.nl
KVK 67893090
BTW NL129820696B01
 
 
 
3c02f15f892a059a8fb825831ffc774d.jpg
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.