Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   Echte outdoorkleding voor Peuters   |   Veilig Betalen   |   Standaard verzending* €3,95, Gratis vanaf €75   |   Verzending binnen 3 werkdagen
 
   

Ben je niet helemaal tevreden met de bestelling dan kan je het artikel retourneren.

Neem dan eerst binnen 14 dagen contact met ons op via email info@Bergmarmot.nl of het Contact formulier onder vermelding van het ordernummer. We zullen je hiervan een bevestiging van ontvangst sturen. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om het artikel retour te zenden.

Maar wij krijgen het artikel graag in dezelfde en onbeschadigde staat terug zoals je het van ons ontvangen hebt. Dat wil zeggen compleet en ongebruikt, inclusief prijskaartje en labels, en in een deugdelijke, gesloten en onbeschadigde verpakking. Je bent echter niet verplicht de originele doos of verzendzak te gebruiken voor je retour zending.

Na ontvangst van je retour storten wij binnen 72 uur het verschuldigde order bedrag van de retour aan je terug. Als de order in zijn geheel wordt teruggezonden zal dit inclusief de verzendkosten zijn. De retourkosten zijn altijd voor je eigen rekening.


We willen wel adviseren om het artikel als pakketpost te versturen en vraag het postkantoor even om een Track & Trace nummer. Het retour sturen van je aankoop gebeurt namelijk wel op eigen risico.


Om de puntjes op de i te zetten: “Onze klanten hebben het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt vervolgens na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien de volledige order retour wordt gezonden zullen ook de verzendkosten worden gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het  herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via Info@bergmarmot.nl of het contact formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”


Ons retouradres is:
Bergmarmot
Putterweg 14
8191AZ Wapenveld
Nederland

 
 
Contact gegevens:

Bergmarmot
Putterweg 14
8191AZ Wapenveld
Info@Bergmarmot.nl
KVK 67893090
BTW NL129820696B01
 
 
 
3c02f15f892a059a8fb825831ffc774d.jpg
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.